Cjenovno prihvatljivije od tradicionalnog popravka lakiranjem. Vozilo zadržava tvorničku boju. Udubljenja mogu biti sanirana vrlo brzo. Nema štetnog utjecaja na okoliš!
Glatka plitka udubljenja od najmanjeg promjera (npr. promjera kovanice) do znatno većih promjera (npr. nogometne lopte). Sva udubljenja prilikom čijeg nastanka nije došlo do oštećenja laka. Područje koje ranije nije popravljano upotrebom «auto kita».
PDR ili paintless dent repair je metoda kojom se uklanjaju udubljenja nastala na karoseriji vozila, a bez potrebe za lakiranjem. Područje udubljenja tretira se «masiranjem» uz korištenje profesionalnih alata, dok se udubljenje ne ukloni u potpunosti.
Popravak može trajati od 30-tak minuta do 2 sata. Ukoliko se radi o udubljenjima nastalim tučom, popravak traje znatno duže jer se radi o većem broju udubljenja
! Napomena: za svaki popravak, potrebna je točna procjena!
Svako udubljenje se razlikuje s obzirom na veličinu i položaj na automobilu pa je za svaki popravak potrebno napraviti procjenu. Molimo da nam pošaljete upit s tri fotografije oštećenja slikane iz različitih kutova, kako bismo mogli napraviti okvirnu ponudu.
Molimo kontaktirajte nas putem mobitela, e-maila ili faksa te dogovorite termin procjene troška.
Gdje god je to potrebno.
Sjedište je u Zaprešiću, Ivanečka 29, Hrvatska, ali isto tako vrlo često smo na terenu i moguće je dogovoriti izlazak na željenu lokaciju u Hrvatskoj i inozemstvu. Pošaljite nam upit.
Važno je dogovoriti termin dolaska jer radno vrijeme ovisi i o trenutnoj lokaciji kao i opsegu posla. Nazovite +385 98 728 102.
Da, a za mogućnost izlaska na teren i daljnje dogovore, kontaktirajte nas putem e-maila info@autodent.hr ili mobitela +385 98 728 102.
adlogo6
FB-FindUsOnFacebook-2